Афиш „Откраднатите ботушки на Дядо Коледа”

„Откраднатите ботушки на Дядо Коледа”

Мол Централ парк - 3 етаж · 16.12.2012
„Откраднатите ботушки на Дядо Коледа”- коледно представление за деца и родители на театрална трупа „Коломбина” при НЧ „Доростол-1870”

Начало: 11.00 ч.
« Върни се назад
Booking.com