Афиш Метъл концерт на Symbolic и Day of Execution

Метъл концерт на Symbolic и Day of Execution

Клуб "Сода" · 20.02.2010
Heavy & Trash metal концерт на българските групи Symbolic и Day of Execution

Начало: 21.00 ч.
« Върни се назад
Booking.com