Синастрия

гр. София, Област София-град

Обява №: 126396

„Синастрия“ е може би най-мощният обмен на енергии в астрологията, тъй като разглежда отношенията и връзката ни с другите. Всеки от нас носи, различна динамика и интензитет на характер, който за да се прояви, е необходимо да бъде провокиран. Качествата и недостатъците ни, разгръщат пълният си потенциал при взаимовръзката ни с другите. Тя е съединение или сблъсък на всички нива – физическо, витално, ментално, интелектуално и духовно.
Какво е синастрия в астролоята
В астрологията, синастрия са две натални карти наложени една върху друга, комбинирайки ги в синастрична диаграма, която показва как отделните карти взаимодействат помежду си. Най-често се разглеждат партньорските съюзи между мъж и жена, но също така и с вашият приятел, шеф, роднина, дете, дори домашен любимец, ако имате неговите данни за раждане. Тълкуването на двойка хороскопи, изисква изключителен психологически анализ на всяка рождена карта поотделно, а след това, съпоставянето на планети, домове и аспекти с другата рождена карта.
Законът за привличането
Той казва, че подобното привлича подобно. В отношенията търсим сродната душа, за да се огледаме чрез тях, да припознаем себе си и да бъдем разбрани. Личните ми наблюдения в синастрията са, че в приятелските връзки, човек открива много повече себеподобен, отколкото, в които и да било други отношения. В брака и връзката родител-дете, много повече съм наблюдавала как действа законът на кармата. Това са най-важните връзки, които всеки от нас създава, оставяйки толкова силен отпечатък, че един живот не стига. В тези отношения, съдбата почти винаги ни събира с тези хора на база различия, а не на база цялост и единомислие. Истината се ражда в спора и е някъде по средата. И точно там се случва най-голямата динамика и катарзиси в човешките отношения.
Най-голямата любов, най-силното разочарование, страст и обсесия, безрезервна обич и грижа. Отвъд себе си и въпреки себе си. Има брачни синастрии, в които съм виждала наистина хармония. След това идват децата и дисбаланса трябва да бъде уравновесен, разбран и приет. Причината и следствието на духовният принцип е дълъг процес, в които всяка личност, самостоятелно и в общата цялост, следва законът на кармата. Понятието идва от древен санскрит и означава „действие“, „да се направи, създаде“. Кога човек спира да обича? И кога започва да обича отново? Времето ще ни научи на основният принцип – законът на любовта. Защото, и времето, и любовта са по-силни от нас.

112 преглеждания Добавена на 12.12.2022 18:38

Обявата е с изтекъл срок.

Подобни обяви