https://sushiking.bg/

гр. София, Област София-град

Обява №: 124985

Заповядайте в нашите ресторанти за суши, намиращи се в Ж.К. МЛАДОСТ 4 УЛ. Д-Р АТАНАС МОСКОВ, БЛОК 458 и Ж.К. ЛЮЛИН 10, УЛ. ОРИОН 33А. Работното ни време е от 10:00 до 22:00.
От януари 2020 предлагаме и нови продукти, като:
· CHICKEN LINE(Суши с пиле);
· CRISPY TEMPURA(Скариди темпура);
· PINK LINE;
· ФУТО МАКИ;
· СПЕЦИАЛНИ;
· СЕТОВЕ
Сетовете ни са създадени от професионалисти, съобразили се с изискванията на клиента, с цел задоволяване на всеки каприз. Комбинацията от футо маки, хосо маки, ура маки и нигири създават едно изкушение за всеки любител на японската кухня!
"Футо Маки" в превод означава "голяма ролка". Голямо дебело рулце с риба или само със зеленчуци, обвито с лист нори. Стандарта за дебелината на футо маки е 3-4 см. Пълнежът се състои от 3-4 съставки, така че да си пасват и на вид, и на вкус.
”Хосо Маки”, в превод малка ролка, представлява суши обвито с лист нори. Диаметърът му е около 2 см и обикновенно се състои от един пълнеж. Като различни видове може да се считат Капа маки(ролка с краставици) и Тека маки(ролка с риба) и е прието, че първия изчиства небцето по време на дегустирането на различни видове суши, така че вкусовете да не се смесват.
“Ура маки”, известни още като "обърнати" рулца, представляват суши, при които оризът е от външната страна на нори и останалите продукти се поставят в средата. Често суши майстори, след като свият ура маки, го поръсват със сусам, хрупкава темпура или различни видове хайвер.
„Нигири“ представлява малки порцийки ориз подредени или увити с пластове сурова или варена риба със зеленчуци и други продукти, а в най-прост вид е ръчно оформена топка ориз, върху която се поставя парче риба, морски дарове или японски омлет –„тамаго”.
През нашата платформа може да се възползвате от нашата специална промоция наречена Happy Hour, която ви дава 15% отстъпка в периода от 13:00 до 16:00 ч. Промоцията важи всеки делничен ден.
Можете да се запознаете с повечето ни отстъпки, като посетите нашият сайт Sushiking.bg.
Ето още няколко привлекателни оферти:
· 10% отстъпка, при поръчка над 50 лева;
· 15% отстъпка при поръчка над 80 лева;
· 20% отстъпка при поръчка над 120 лева

92 преглеждания Добавена на 21.02.2020 11:05

Подобни обяви