Защо си струва цената на антицелулитните терапии

гр. София, Област София-град

Обява №: 126344

Замисляли ли сте се защо някои от процедурите, които се предлагат за редуциране на целулит в България са само 20 до 50 лв, а други започват от 300 лв за процедура?!
Обяснението е много просто – ЕФЕКТИВНОСТТА и ОТЛИЧНИЯТ ГАРАНТИРАН КРАЕН РЕЗУЛТАТ са критерия при определяне на ЦЕНАТА. Вие може да направите 20 или 30 процедури с апарати на ниска цена, което ще се равнява на 4 или 6 процедури с наистина доказани и ефективни машини. Никой обаче не може да ви компенсира изразходеното време.
Още повече, че пазара в България е доста неконтролиран по отношение на внос на машини от всякакво естество и всякакви дестинации, в това число всякакви китайски имитации без сертификати за проведени клинични изследвания. Последното носи сериозни рискове, както за пропиляните ви пари, така и за здравето ви.
Антицелулитните терапии са един от модерните методи за контуриране и стягане на вашето тяло и набират все по-голяма популярност в целия свят. Разбира се, те задължително трябва да се комбинират с много движение и подходящ хранителен режим. Изпълнението на всички тези условия, обаче се обезсмисля, ако изборът на технология и метод за третиране на целулита и мазнините е неправилен.
Антицелулитни терапии с платформата Accent Prime на Alma Lasers
Това е най-скъпата, но и най-ефективната, доказана (над 20 години) и проверена във времето технология, която дава наистина резултати при локално стопяване на мазнини и редуциране на целулит.
Accent Prime
Предимства на тази платформа са:
• отличните резултати, които се постигат за контуриране на лице и тяло, стягане на кожата, топене на мазнини и премахване на целулит;
• абсолютно безвредна и безболезнена (за разлика от антицелулитните масажи) технология с доказани клинични проучвания;
• кратки процедури;
• бързи резултати дори след няколко антицелулитни и стягащи терапии;
• запазване на резултата до две години след приложен пакет от антицелулитни и стягащи процедури.
Различните комбинации от накрайници дават голяма вариативност при избора на подходящи терапии за вашето лице и тяло за максимална ефективност и функционалност.
Платформата се прилага за различни части от тялото (корем, брич, вътрешни бедра, ръце) и лицето (околоочен контур, брадичка, долна челюст), като особено ефективно се комбинира с други инвазивни методи като МЕЗОТЕРАПИЯ и ЕСТЕТИНИ ПРОЦЕДУРИ с филъри и ботокси.
Защо има толкова малко машини Accent Prime на пазара в България? – Можете да се досетите сами! Качеството обаче си струва цената!
• „ЕЛМИДА БЮТИ“ залага най-доброто качество, за да гарантира резултати на своите клиенти!
За повече информация и безплатна консултация – 0897 850 322.

127 преглеждания Добавена на 06.12.2022 15:48

Обявата е с изтекъл срок.

Подобни обяви