Турски ресторанти в Лондон търсят чистачи и шофьори

гр. София, Област София-град

2500.00 лв.

Обява №: 122886

Британска посредническа агенция търси спешно самонаети чистачи и шофьори за доставка на храни и напитки по частни и бизнес адреси в Лондон, в околност от 20 километра от ресторанта.

Кандидатите трябва да знаят турски ИЛИ английски език на добро ниво, да са физически здрави и да имат някакъв опит в почистването на прозорци, помещения, кухни и дворове или да притежават шофьорски книжки и да имат предишен стаж като шофьори от минимум 12 месеца. Клиентите ни предпочитат млади хора, на възраст до 37 години.

Клиентът ни предлага дългосрочна ангажираност, отлично възнаграждение плюс безплатна храна и квартира. Одобрените кандидати ще бъдат посрещнати от клиента ни на летището/гарата и ще бъдат настанени в квартира.

За допълнителна информация и регистрация, моля да се свържете с г-н Хусан (Мениджър на Програма) чрез телефон: 0044 7 582 810 663 (Вайбър), имейл: v.hussan@berro.co.uk или скайп: berro.1

Тази оферта е част от нашата програма СЕБЕП (Self-Employment & Business Establishment Programme). Всички кандидати ще получат пълна правна помощ при регистрацията им като самонаети лица на територията на Великобритания.

182 преглеждания Добавена на 30.06.2018 17:14

Обявата е с изтекъл срок.

Подобни обяви