Лавандула за озеленяване на паркове и дворове.

гр. Поморие, Област Бургас

1.00 лв.

Обява №: 125414

Кое прави дома примамливо място за почивка и свободно време? Усещането, че си на най-приятното и защитено място в света. Чувството, че именно това е твоето място, където всичко е абсолютно приятно.

Един дом е приятен и свеж, когато наоколо има цветя и всякакъв друг вид растения. Именно те правят това място дружелюбно и неповторимо.
Ако сте от онези късметлии, които имат възможността да разполагат и с външен двор, то тогава възможностите за залесяване и озеленяване са на практика ограничени единствено от вашите желания и възможности.
Направете си прекрасна градина от лавандула на супер изгодна цена
Разсад лавандула.

Подходящ за декоративно парково озеленяване на хотели и къщи.

Прогонва комарите и ароматизира градината.

При по - големи количества - отстъпка.

Предлагат се и на саксии.

А ето и някои съвети за отглеждане на лавандулата, за начинаещи.

Почва: Лавандулата изисква добре дренирана почва, като например камениста или пясъчна. Позиция и разстояние: Растението предпочита слънчеви или частично слънчеви места. Всяко отделно стръкче трябва да бъде засадено на около 30 см. Поливане: Растението изисква редовно поливане докато се захване. След като вече се хване, лавандулата не се нуждае от много вода. Тя цъфти в горещи, слънчеви и сухи условия. Ако растението е в саксия, уверете се да не е напълно сухо, но с водата - пестеливо. Подрязване: В края на всяко лято е наложително нейното подрязване до 5 см над почвата. Това дава нови растения и помага да се предотврати стагнацията.

Предлагаме съдействие и консултация

177 преглеждания Добавена на 24.10.2020 10:24

Обявата е с изтекъл срок.

Подобни обяви