Продавам Къща

гр. Силистра, Област Силистра

419000.00 лв.

Обява №: 123150

Предлагаме ви атрактивен имот с отлична локация, в центъра на града, до Дунавската градина. Районът съчетава тишина и комуникативност, с връзка до основните удобства – детска градина, училища, заведения, места за отдих и бизнес. Отличната локация на сградата осигурява всички градски удобства. На пешеходно разстояние ще откриете супермаркети, аптека, кафенета и ресторанти. Уникална по своето предназначение и архитектура къща е подходяща както за целогодишно живеене за голямо семейство, така и за две или три семейства, къща за гости или семеен хотел. Сградата е разположена в двор с площ от 380 кв.м., състои от четири етажа, от които един партерен и един мансарден. Застроената площ на имота е 130 кв.м. , с общо РЗП на имота 480 кв.м. разпределена между: ПАРТЕРНО ПОМЕЩЕНИЕ със застроена площ от 130 кв.м., разделено на две – жилищна част, състояща се от две стаи и сервизни помещения, търговска площ със складово помещение, която в момента функционира като магазин, но е подходяща и за рецепция. ПЪРВИ ЕТАЖ- 150 кв.м., състоящ се от три спални, дневна, столова, кухня и три отделни сервизни помещения. ВТОРИ ЕТАЖ – 150 кв.м., завършен до тухла, изводи за ВиК, ел. инсталация, парно. Възможност за разпределение на помещения.
ТАВАНСКО ПОМЕЩЕНИЕ/МАНСАРДА/ - 50 кв.м., завършен до тухла, изводи за Вик, ел.инсталация, парно. Също има възможност за обособяване на помещения.
Цялата къща е с локално парно. Има котелно помещение и четири мази на ниво сутерен.
Сградата е строителство 1996 г. стоманобетонна конструкция и тухла. Подовите настилки на партера и първия етаж са теракот и дюшеме. Дограмата на цялата къща е дървена двукатна, към всяка стая има тераса. Дворът позволява изграждането на басейн при желание на клиента.

302 преглеждания Добавена на 10.09.2018 13:51

Обявата е с изтекъл срок.

Подобни обяви