НАЧАЛО · ИНФО ЗА СИЛИСТРА · БИЗНЕС КАТАЛОГ · АФИШ · ОБЯВИ · УЕБ ДИРЕКТОРИЯ · ГАЛЕРИЯ
Silistra Online, Силистра, снимки от силистра, бизнес каталог - силистра, обяви от силистра
Сряда, 22 Ноември 2017
Добави обява Добави обява
Добави линк в уеб директорията Добави линк в уеб директорията
Добави фирма в бизнес каталога Добави фирма в бизнес каталога
Карта на град Силистра Карта на град Силистра
 НОВИНИ » Местни избори 2007

Временни резултати от изборите

Дата: 28.10.2007

По предварителна информация досегашният кмет на Силистра инженер Иво Андонов печели 47 на сто от гласовете, според данните на 35,5 на сто от протоколите. Кандидатът на ГЕРБ Тошко Тодоров получава 20,5 на сто от гласовете. Кандидатът на "Атака" Димчо Кьосев печели 7,85 на сто, а издигнатата от ВМРО архитект Атанаска Стодева - 4,8 на сто. Бившият областен управител на Силистра Петко Добрев, който също се кандидатира за кмет, според обработените досега протоколи печели 3,8 на сто от гласовете. В изборите за общински съветници води ГЕРБ с 26 на сто, БСП печели 16,8 на сто, "Атака" - 8,6 на сто, ПДС – 6,2 на сто.
Източник: Dariknews.bg


Към 18.30 ч. обстановката в Силистренска област е била спокойна. В ОДП-Силистра не са постъпвали данни за нарушения на обществения ред в селищата в областта. Осигурено е пилотирането на автомобилите, които ще пренасят бюлетините от секционните до ОИК.
От 23 октомври до днес включително в ОДП-Силистра са издадени общо 40 удостоверения за гласуване на граждани с изгубени (повредени, откраднати) лични документи, 18 от удостоверенията са издадени днес. (за Силистра – 18 удостоверения, за Дулово 9 и за Тутракан – 13)

Към 17 часа в Силистренска община е регистрирана най-ниската избирателна активност – 38,77%. Най-висок е процентът в община Кайнарджа – 65,99%.

На 27 октомври в ОДП-Силистра е получен сигнал от ОИК -Силистра за раздаване на хранителни продукти в кв. “Каро” - с. Калипетрово с цел склоняване упражняването на избирателното право в полза на определен кандидат. Образувано е дознание срещу неизвестен извършител.


Очакваме вашите мнения в нашия форум.

Резултати от виртуалната анкетата


Върни се в списъка с новините

Р Е К Л А М А
 MySilistra във Facebook
начална страница - инфо за силистра - бизнес каталог - афиш - обяви - уеб директория - анкети - форум - фотогалерия - карта на сайта